Novi transfer u Maksimir

Vratar Rijeke postao igrač modrih: “Potpis za Dinamo je nešto što svakom nogometašu može biti samo na ponos”

Mateo Sučić

Ivan Nevistić

Ivan Nevistić

Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka - izjavio je Nevistić

RIJEKA Ivan Nevistić i službeno je novi igrač Dinama. Kako se najavljivalo, 22-godišnji vratar potpisao je dugogodišnji ugovor s “modrima”, ali ostaje u Rijeci do kraja aktualne sezone.


– Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu – rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora za službene stranice Dinama.


Podsjećamo, prema neslužbenim informacijama, Rijeka će na račun odštete inkasirati između četiri i pet milijuna eura, te uz Roka Jurišića na ljeto još dva igrača koji, poput Kulenovića i Menala prošlog ljeta, u Maksimiru neće biti u prvom planu.