Ivan Nevistić

Vratar Rijeke otvoreno o mogućem transferu u Dinamo: “Ja sam igrač Rijeke…”

Mateo Sučić

Ivan Nevistić tijekom derbija u Maksimiru/Foto Arhiva NL

Ivan Nevistić tijekom derbija u Maksimiru/Foto Arhiva NL

Igrač sam Rijeke, svom klubu želim sve najbolje, a što će se još događati, to nitko ne zna - kaže Nevistić



RIJEKA Ivan Nevistić u zimskom prijelaznom roku počeo se spominjati kao netko tko će na ljeto odjenuti Dinamov dres i među vratnicama naslijediti Dominika Livakovića. Ponude postoje, ali Nevistić se njima ne želi zamarati.


– Ne čitam puno o tome pa neke informacije dobijem tek kada mi netko od prijatelja nešto pošalje ili kaže o tome. Ne razmišljam o tim stvarima niti čitam što se piše u medijima iako znam da se to dosta spominjalo posljednjih dana. Meni te priče ništa ne mijenjaju, ja sam igrač Rijeke i dok god sam ovdje, davat ću sve za ovaj klub. To je jedini pravi način razmišljanja koji možeš imati, a što će biti u budućnosti, u ovom trenutku ne znam. Moja je želja da momčadi ide dobro, da pobjeđujemo i borimo se za velike stvari, a s drugim se ne zamaram – rekao je Nevistić.


Stvaraju li takve priče pritisak uoči utakmice protiv kluba s kojim vas se povezuje ili izazivaju još neki veći motiv za pokazati se u što boljem svjetlu?




– Vjerojatno sam se ja izolirao od svega toga pa te priče ne utječu na mene. Da čitam i da se time bavim, možda bi postojao pritisak ili motiv, ali moj je osjećaj bio kao i u svakoj drugoj utakmici. Igrač sam Rijeke, svom klubu želim sve najbolje, a što će se još događati, to nitko ne zna – poručio je Nevistić.