Josip Drmić

Vodeći strijelac Prve HNL upozorava nakon pobjede na Poljudu: “Moramo s više samopouzdanja ulaziti u igru i tražiti treći ili četvrti gol”

Portal Novi list

Josip Drmić/Foto Arhiva NL

Josip Drmić/Foto Arhiva NL

Super smo počeli, ali ne smijemo se sad  zadovoljiti, da kažemo da je to dovoljno. Nije dovoljno, uvijek možeš više, to nam je PAOK pokazao - kaže Drmić



RIJEKA Josip Drmić u Jadranskom derbiju postigao je svoj peti pogodak ove sezone i osamio se na čelu poretka prvoligaških strijelaca.


– Super smo počeli utakmicu, odradili smo ono što je trener očekivao od nas, posebno prvo poluvrijeme. Nagradilo nas je s dva gola, mogli smo dati još poneki. Možemo biti zadovoljni prvim dijelom  – rekao je Josip Drmić za klupske internet stranice nakon velike pobjede protiv Hajduka.


– U nastavku smo pali, proveli smo dosta vremena na našoj polovici terena. To moramo poboljšati, promijeniti i s malo više samopouzdanja ući u igru, tražiti treći i četvrti gol. Ne smijemo stati  – nastavio je Drmić koji vjeruje da ima još puno rezerve u igri ove momčadi.




– Ponosan i zadovoljan sam što smo pobijedili, ali imamo još dosta za raditi i popraviti. Ima mjesta za napredak, mi smo mlada ekipa, ima dosta potencijala i to sam rekao u već nekoliko navrata. Uvijek je lijepo imati prostora za napredak, da možemo kroz trening i rad napredovati i biti još bolji.


Igrači Rijeke dobili su  slobodno u ponedjeljak i utorak, a onda se kreće s treninzima.


– Iskoristit ćemo slobodno, možemo provesti s obitelji, odmoriti se, napuniti malo baterije. Iduća dva tjedna sigurno se nećemo odmarati jer moramo trenirati i raditi, te popraviti sve što nije dobro. Ne smijemo se zadovoljiti, moramo nastaviti raditi i rasti kao ekipa.


Rijeka, Dinamo, Osijek i Hajduk imaju 13 bodova na kontu , s time da Rijeka i Dinamo imaju utakmicu manje.


Prvenstvo je tek na početku. Ništa nije sigurno, tek smo krenuli, moramo samo ovako nastaviti i dodatno raditi. Super smo počeli, ali ne smijemo se sad  zadovoljiti, da kažemo da je to dovoljno. Nije dovoljno, uvijek možeš više, to nam je PAOK pokazao. Te utakmice su nam jasno pokazale na čemu moramo raditi – ustvrdio je Josip Drmić.