Domagoj Pavičić

Više si ne smijemo dopustiti da olako primamo gol na početku utakmice

Ivana Vaupotić

Domagoj Pavičić (Rijeka)/Foto REUTERS

Domagoj Pavičić (Rijeka)/Foto REUTERS

Trener nas je upozoravao u svlačionici, ali mi smo na početku izgledali nekako uspavano - kaže veznjak Rijeke nakon pobjede nad Rudešom.



ZAGREB Velike zasluge za preokret u Kranjčevićevoj idu i na račun Domagoja Pavičića, koji je izborio jedanaesterac za povratak u utakmicu.


– Trener nas je upozoravao u svlačionici, ali mi smo na početku izgledali nekako uspavano. Nismo bili dobri u prvih pola sata. Djelovali smo malo neozbiljno, a Rudeš nas je iznenadio agresivnom igrom. Njihovo vodstvo nas je trgnulo i počeli smo igrati kako znamo. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, ali više si ne smijemo dopustiti takve situacije u kojima olako primamo gol na početku utakmice – kaže Pavičić čija je igra pažljivo analizirana s tribina.


Naime, u Kranjčevićevoj je bio i njegov stariji brat Ivan, koji je kapetan trećeligaša Jaruna, gdje radi i kao trener mlađih dobnih kategorija.




– Uvijek imam tremu kada me on gleda, ha, ha… Brat mi je najveći kritičar. Čujemo se nakon svake utakmice i uvijek mi kaže sve što me ide – objašnjava Pavičić.