Serse Cosmi

VIDEO Trener Rijeke ne bježi od imperativa uoči sudara protiv Šibenika: “Imamo obvezu doći do bodova jer stanje na ljestvici nije dobro”

Portal Novi list

Serse Cosmi/Foto S. DRECHSLER

Serse Cosmi/Foto S. DRECHSLER

Otkad znam za nogomet često sam svašta slušao, ali kada su negativna razdoblja jedini pravi lijek je pobjeda - tvrdi talijanski stručnjak



RIJEKA Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) dočekuju Šibenik u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a.


Ovom utakmicom Rijeka će otvoriti drugi krug prvenstva, a Šibenik je jedina momčad koju su bijeli svladali u prvom krugu upisavši pobjedu na gostovanju 1:0 na otvaranju prvenstva.


– Jako važna utakmica jer dolazi nakon dva ružna poraza, pogotovo onog kod kuće. Imamo obavezu, prije svega, predstaviti se u dobrom svijetlu. imamo i obavezu doći do bodova jer stanje na ljestvici nije dobro – rekao je Serse Cosmi u najavi utakmice protiv Šibenika.




– Otkad znam za nogomet često sam svašta slušao, ali kada su negativna razdoblja jedini pravi lijek je pobjeda. Onda nije važno što slijedi jer pobjeda te vraća u bolju psihičku poziciju, tjera te da razmišljaš na drugačiji način. Tako da apsolutno da, zapravo mislim da je to jedini način da se izvučemo – zaključio je Serse Cosmi.