Službeno

VIDEO Rijeka i Eintracht potvrdili Smolčićev transfer: Bijelima 2.5 milijuna eura i postotak od budućeg transfera

Portal Novi list

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bilo je uspona i padova, ali sam na kraju definitivno ponosan na sve što sam napravio, rekao je na odlasku SmolčićRijeka i Eintracht iz Frankfurta službeno su na svojim internetskim stranicama objavili kako je 21-godišnji nogometaš Hrvoje Smolčić potpisao ugovor s aktualnim pobjednikom Europske lige.


Dosadašnji kapetan Rijeke potpisao je petogodišnji ugovor, a dva kluba su ovaj posao dogovorila još u zimskom prijelaznom roku, ali je tada bundesligaš iz Frankfurta ostavio Smolčića na posudbi, na Rujevici, do kraja sezone.


Hrvoje je u Rijeku stigao 2013. godine iz Gospića, polako je gradio svoju karijeru kroz uzraste Škole nogometa, dok je u prvoj momčadi skupio 85 nastupa ujedno postigavši dva gola, jedan u prvenstvu protiv Šibenika i jedan u Kupu Hrvatske protiv Buja.
– Odlazim iz Rijeke, mog drugog doma. Tu sam proveo dugih i prelijepih devet godina, bilo je uspona i padova, ali na kraju svega ponosan sam na sve što sam napravio, rekao je Hrvoje Smolčić.Po mnogim navodima ovaj transfer je vrijedan 2.5 milijuna eura, s tim da bi Rijeka trebala dobiti i određeni iznos prilikom idućeg transfera.