Tibor Halilović

Veznjak nogometaša Rijeke: “Da nije bilo pauze bili bi u boljoj poziciji uoči polufinala Kupa nego sada”

Portal Novi list

Tibor Halilović/Foto PIXSELL

Tibor Halilović/Foto PIXSELL

Dobili smo Hajduka, ušli u dobar ritam, osim toga mogli bi računati i na pomoć publike što sada nije slučaj - rekao je Tibor Halilović



RIJEKA Tibor Halilović, veznjak nogometaša Rijeke,  gostovao je u kultnoj emisiji Radio Rijeke “Pod stijenama Kantride” i osvrnuo se na skorašnji polufinalni ogled Kupa Hrvatske protiv Osijeka.


“Da je sve ostalo po rasporedu, da nije bilo pauze zbog korone sigurno bi bili u boljoj poziciji nego sada. Dobili smo Hajduka, ušli u dobar ritam, osim toga mogli bi računati i na pomoć publike što sada nije slučaj. Sada je malo problematično jer ne znamo ni mi sami u kakvom stanju ćemo dočekati tu utakmicu. Vjerujem da se možemo brzo vratiti na staru igru, na ono što smo pružali prije stanke. I dalje mislim da smo mi favoriti, osim toga ipak igramo na Rujevici. Iako neće biti gledatelja to ipak nešto znači – rekao je Halilović.


Svi se veselimo prvoj provjeri da vidimo kako će to izgledati pa da onda vidimo što još treba usavršiti ili prilagoditi – kaže Halilović


Je li motiv osvojiti Kup?




“Kako da ne! Svaka sezona u kojoj se boriš za trofej do kraja je uspješna. Prošle sezone smo bili drugi i osvojili Kup. Nadamo se da ćemo tako i ove sezone. Trofej je – trofej. Znači puno klubu i nama igračima. Uvijek će se kada netko ide podvlačiti crtu gledati koliko je tko osvojio trofeja”


Ovoga utorka igrate prvu prijateljsku utakmicu protiv Intera, nakon toga i protiv Istre 1961 s kojom ćete se ubrzo sastati i u prvenstvu?


“Najbitnije da nam je odoboreno da se krene s pripremnim utakmicama jer ne bi bilo dobro krenuti u službene utakmice bez pripremnih susreta. Malo je čudno što ćemo igrati protiv Puljana s kojima se sastajemo ubrzo u prvenstvu, ali mislim da je to zbog putovanja, odnosno da se vodilo računa o tome da igramo protiv najbližih prvoligaša kako ne bi trebali dugo putovati. Svi se veselimo prvoj provjeri da vidimo kako će to izgledati pa da onda vidimo što još treba usavršiti ili prilagoditi – rekao je Halilović u mikrofon kolegi Robertu Ferlinu.