Rijeka vs. Kolos

Ukrajinci stižu danas na Kvarner i poručuju: “Želimo proći dalje, a naša prednost je Rujevica bez navijača”

Mateo Sučić

I u Solunu su naša prednost bile prazne tribine. Svi znaju koliko domaća publika znači klubovima, protiv Arisa i Rijeke - rekao je napadač Deni Antyukh



RIJEKA Kolos se za utakmicu na Rujevici »zagrijao« trijumfom protiv Rukha (2:1), što je nadolazećem suparniku »bijelih« bila šesta pobjeda u posljednjih sedam utakmica.


– Trener je protiv Rukha odmarao neke igrače kako bi se što bolje pripremili za utakmicu protiv Rijeke, a oni koji su dobili priliku pokazali su da se naša momčad ne sastoji samo od 11 igrača, već da imamo širok kadar – rekao je Deni Antyukh, 23-godišnji napadač, strijelac jednog pogotka u Solunu.


Uoči utakmice protiv Rijeke ističe da je cilj njegove momčadi na Kvarneru izboriti plasman u »play-off« Europske lige.




– Gledali smo neke sažetke utakmica Rijeke, treneri će nam sigurno dati još uputa kako zaustaviti njihove jake strane. Naš je cilj jednostavan, otići što je dalje moguće u europskim utakmicama.


I Antyukh je istaknuo kao prednost Kolosa činjenicu da se utakmica igra bez gledatelja.


– I u Solunu su naša prednost bile prazne tribine. Svi znaju koliko domaća publika znači klubovima, protiv Arisa i Rijeke bilo bi puno teže da imaju navijače kao podršku – zaključio je napadač Kolosa.