Prijelazni rok

U “pet do 12” Rijeka dovela novo pojačanje, na Rujevicu iz Standard Liegea stiže Damjan Pavlović

Denis Frančišković

Damjan Pavlović / Foto Screenshot Instagram Damjan Pavlović, Standard Liege

Damjan Pavlović / Foto Screenshot Instagram Damjan Pavlović, Standard Liege

Pavlović ima dvojno državljanstvo, srpsko i belgijsko, igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi može igrati i na bekovskim pozicijama



RIJEKA Damjan Pavlović novi je i posljednji igrač Rijeke u netom završenom prijelaznom roku. U “pet do 12” Rijeka je realizirala ovaj transfer, a dolazak 21-godišnjeg igrača iz Standard Liegea na Rujevicu očekuje se sljedećih dana.


Pavlović ima dvojno državljanstvo, srpsko i belgijsko, igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi može igrati i na bekovskim pozicijama.


Pavlović je karijeru proveo u Standardu, igrajući uglavnom za mlađu selekciju, u Prvoj Jupiler Pro ligi sakupio je 35 nastupa, ove sezone samo jedan.




Po Transfermarktu vrijednost mu se procijenjuje na 450 tisuća eura. Ima i jedan nastup za U-21 reprezentaciju Srbije.


Pavlović će se tako pridružiti Marcu Djuricinu i Gabrielu Lunetti kao posljednjim igračima ovog prijelaznog roka koji će popuniti redove Bijelih.


Odlazaka s Rujevice nema iako je za to postojala mogućnost, ponajprije se očekivalo da će Rujevicu napustiti crnogorski reprezentativac Andrija Vukčević.


Rijeka je potvrdila i dovođenje dvojice mladih igrača iz Gane, riječ je o Princeu Arthuru i Jacobu Aboosahu. U Rijeka su stigli na posudbu iz Eurafrica FC iz Gane.