Stigli rezultati

Tri igrača Rijeke su pozitivna i ne mogu u San Sebastijan, dvojica su prije mjesec dana preboljela koronu!

Mateo Sučić

Da cijela priča bude zanimljivija obojica su bili negativni na testiranju uoči puta u Napulj pa su se na Rujevici nemalo iznenadili ovakvim ishodom koji im onemogućava putovanje u Španjolsku



RIJEKA Testiranje na koronavirus uoči puta Rijeke u Španjolsku pokazala su da su tri iz riječke svlačionice i dalje pozitivna, objavili su iz riječkog prvoligaša. Neslužbeno, jedan je u skupini igrača koji su propustili i gostovanje u Napulju zbog pozitivnog nalaza, a dvojica su prije gotovo mjesec dana odradili period samoizolacije jer su bili pozitivni na testiranju i nakon reprezentativne stanke se vratili u momčad. Da cijela priča bude zanimljivija obojica su bili negativni na testiranju uoči puta u Napulj pa su se na Rujevici nemalo iznenadili ovakvim ishodom koji im onemogućava putovanje u Španjolsku.


Istovremeno, GNK Dinamo je objavio da su svi rezultati testova njihovih igrača negativni za utakmicu s Feyenoordom i da dio igrača nije bio obavezan odraditi testiranje uoči ove utakmice budući da UEFA izdaje poseban certifikat igračima koji su već preboljeli koronavirus. I igrači Rijeke koji su preboljeli koronavirus imaju takav certifikat, smiju igrati utakmicu protiv Real Sociedada i bili bi na raspolaganju treneru Rožmanu da se ista igra u Rijeci, ali ne mogu ući u Španjolsku bez negativnog testa na koronavirus koji nije stariji od 72 sata. U Dinamovom slučaju Nizozemska to ne traži, samim time ni igrači koji su preboljeli koronavirus nisu morali biti testirani.