PROMETNO NA RUJEVICI

Trenutačno najvrjedniji igrač Rijeke blizu Ferencvaroša, na meti Bijelih Slovenac Rene Krhin

Denis Frančišković

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Do kraja tjedna očekuje se dolazak i jednog talijanskog obrambenog pojačanja, a Bijelima je zanimljiv i Rene Krhin, 31-godišnji slovenski veznjak i nekadašnji reprezentativac.



RIJEKA Stjepan Lončar, 24-godišnji veznjak Bijelih koji je ovog ljeta bio meta nekoliko talijanskih klubova, po svemu sudeći odlazi u redove Ferencvaroša. Transfer je tvrde upućeniji u završnoj fazi i očekuje se da bi Rijeka od tog posla mogla uprihodovati oko četiri milijuna eura.


Sve u svemu očekivani je to scenarij, Lončar je ovog ljeta slovio kao glavni eksponat u Rijekinom izlogu, a ovaj izlazni transfer zasigurno će otvoriti vrata Rijeci za novo jačenje momčadi.


Lončar, BiH reprezentativac, na Rujevicu je došao 2018. iz Širokog Brijega, odigrao za Rijeku 114 utakmica i zabio 12 golova. Riječ je o trenutačno najvrijednijem igraču Rijeke s 2.5 milijuna eura po Transfermarktu.




Do kraja tjedna očekuje se dolazak i jednog talijanskog obrambenog pojačanja, a Bijelima je zanimljiv i Rene Krhin, 31-godišnji slovenski veznjak i nekadašnji reprezentativac. Središnji veznjak je trenutačno bez kluba, a donedavno je branio boje španjolskog Castellona, dok je godinu dana ranije igrao za Nantes i Granadu. Godine 2010. bio je i član milanskog Intera kada mu se vrijednost penjala na dva i pol milijuna eura. Inače je rođen u Mariboru, a sadašnja vrijednost mu prema Transfermarktu iznosi 400 tisuća eura.