Krunoslav Rendulić

Trener Šibenika nakon izgubljena dva boda u 101. minuti: “Bili smo blizu, ali remi je zapravo realni ishod”

Portal Novilist.hr

Krunoslav Rendulić/Foto V. KARUZA

Krunoslav Rendulić/Foto V. KARUZA

Ne pitajte me za suđenje nakon 102 minute prvenstvene utakmice. Pametnije mi je da se ugrizem za jezik. Nisam nakon utakmice primijetio da smo s tim dijelom priče zadovoljni ni mi, ni Riječani - poručio je trener Šibenčana



RIJEKA Trener Šibenika Krunoslav Rendulić sigurno ima razloga za razočaranje nakon susreta s Rijekom, njegova ekipa propustila je osvojiti sva tri boda u 101. minuti, i to nakon pogotka iz penala.


– Svaka čast i mojim i Rožmanovim igračima. Dečki obje momčadi držali su vrhunski ritam od prve do zadnje minute, koje ono, 102. minute? I onda primimo gol iz penala u zadnjoj sekundi. Razočaran sam zbog tog gola, ali što se više smirujem, što sam manje vruć nakon utakmice, to je jači dojam kako je remi zapravo i realni ishod.


Mogli smo nakon Lokomotive i Dinama u gostima dobiti i Rijeku, bili smo blizu da bliže ne možemo biti no i to je nogomet. Ne pitajte me za suđenje nakon 102 minute prvenstvene utakmice. Pametnije mi je da se ugrizem za jezik. Nisam nakon utakmice primijetio da smo s tim dijelom priče zadovoljni ni mi, ni Riječani – poručio je trener Šibenčana.