Varaždin vs. Rijeka

Trener Rijeke uoči gostovanja u Varaždinu: “Sve imamo u svojim rukama…”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Naša je momčad na dobrom putu, ponavljam da je važno što sve imamo u svojim rukama - rekao je TomićRIJEKA Nogometaši Rijeke ove nedjelje gostuju u Varaždinu. Trener Goran Tomić svjestan je da je njegova momčad pod imperativom pobjede.


– Još jedna u nizu bitnih utakmica, sami o sebi odlučujemo, sve imamo u svojim rukama. Očekujem da ponovimo izdanje iz Koprivnice, da odigramo pravu mušku. borbenu utakmicu, uz pozitivnu energiju i nadom da ćemo uzeti tri boda – kaže trener Rijeke Goran Tomić.


Varaždin se bori za ostanak, u zadnjoj utakmici osvojio je bod (2:2) u utakmici protiv Dinama?
– Varaždin je u zadnjih osam utakmica doživio samo dva poraza, ima dosta neodlučenih rezultata, namučili su sve favorite. Imaju kvalitetu i brzinu prema naprijed, kvalitetni su u sredini, u dobrom raspoloženju čekaju utakmicu u kojoj su im bodovi jako bitni. I nama su bodovi bitni i tako se moramo postaviti. Idemo u Varaždin osvojiti tri boda.


Zakomplicirala se borba za Europu i za ostanak?


– Nikada zanimljivija liga, vjerojatno će se u zadnjem kolu odlučiti o europskim plasmanima kao i o ispadanju. Naša je momčad na dobrom putu, ponavljam da je važno što sve imamo u svojim rukama – rekao je Tomić.