Odjeci iz Koprivnice

Trener Rijeke u Koprivnici je dobio utakmicu i četiri nova igrača: “To čini dobru momčad, samo zajedno možemo nešto napraviti”

Portal Novi list

Sergej Jakirović/Foto PIXSELL

Sergej Jakirović/Foto PIXSELL

Očekujem dobru utakmicu protiv Istre, pokušat ćemo doći do tri boda, a to bi nas onda dovelo blizu cilja - rekao je Jakirović



KOPRIVNICA Sergej Jakirović nije krio zadovoljstvo prvom pobjedom nad Slaven Belupom i prijateljem Zoran Zekićem ove sezone.


– Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme u kojem smo sve kontrolirali. Poveli smo brzo, mogli smo do poluvremena otići i na 3:0.  Znali smo da će Zekić nešto mijenjati na poluvremenu. Došla je do izražaja kvaliteta Slaven Belupa i Krstanovića kao strijelca. Pribojavali smo se da ćemo primiti drugi gol i kada smo zabili treći sve je bilo riješeno. U konačnici smo zasluženo dobili utakmicu.


Uveli ste četiri nova igrača koja su pokazala da se na njih može računati?




– Govorio sam i ranije da svi vrijedno treniraju. Međutim, teško je izbaciti nekoga tko dobro igrao. Računao sam u ovoj seriji utakmica na energetski pad, a pred nama je i utakmica s Istrom. Zadovoljan sam s ulascima s klupe, uvijek netko nešto donose. To čini dobru momčad, samo zajednički možemo nešto napraviti.


Pred vama je lokalni derbi s Istrom 1961?


– U Puli je bila živa i energična utakmica, kolega Garcija teži nogometu, radi dobar posao i čestitam mu na tome. Očekujem jako dobru utakmicu u kojoj ćemo pred našim navijačima pokušati doći do tri boda, a to bi nas onda dovelo blizu cilja – rekao je Jakirović.