Ljudi od povjerenja

Trener nogometaša Rijeke objasnio je zašto je u rad svojega stožera uključio nekadašnjeg bliskog suradnika Matjaža Keka

Denis Frančišković

Matjaž Kek i Vjeko Miletić/Foto Arhiva NL

Matjaž Kek i Vjeko Miletić/Foto Arhiva NL

Miletić je pravi čovjek, čovjek povjerenja. Ima znanje i profesionalni odnos prema poslu i jako dobro poznaje igrače i ligu. S njim imamo i jako dobar nadzor nad mladima - rekao je Rožman



RIJEKA Od prije nekoliko utakmica u stručnom stožeru »bijelih« je jedno novo-staro lice. Vjekoslav Miletić, trener juniora, nekadašnji pomoćnik Matjaža Keka.


– Vjeko je s nama počeo raditi u korona-stanci. Kačičnik i ja u prvo vrijeme nismo smjeli biti na terenu i zato smo tako reagirali. Miletić kao trener juniora se jako dobro uklopio u sistem rada. Pravi je čovjek, čovjek povjerenja. Ima znanje i profesionalni odnos prema poslu i jako dobro poznaje igrače i ligu. S njim imamo i jako dobar nadzor nad mladima. Posebno oko njihovog sportskog života i prehrane te individualnog napretka. Puno je posla pred nama, napravili smo dva od tri cilja. Plasirali smo se u Europu i afirmirali puno mladih igrača, a sada nas još čeka finale Kupa u kojem želimo trofej. Ako uspijemo ostvariti taj treći cilj, bit će to za nas jako dobra sezona – rekao je Simon Rožman.