Simon Rožman

Trener Rijeke nakon velike pobjede: “Ne predajemo se u utrci za drugim mjestom, ali glavni cilj kluba je Europa”

Portal Novi list

Simon Rožman u društvu pomoćnika Aleša Kačičnika/R. BRMALJ

Simon Rožman u društvu pomoćnika Aleša Kačičnika/R. BRMALJ

Kada te nagradi rezultat i publika je zadovoljna onda smo svi zadovoljni - rekao je Rožman



RIJEKA Simon Rožman nije krio svoje zadovoljstvo nakon što je pobjedom nad Dinamom prekinut crni niz njegove momčadi


– Drago mi je pogotovo zbog igrača, jer mukotrpno smo radili cijelo vrijeme, a rezultat nas nije htio. Osim lošeg poluvremena u Osijeku sve ostalo bio je na razini. Prvi gol nam olakšao put do pobjede, Dinamu nismo puno pustili, a kada smo dali gol onda je bilo puno lakše igrati kroz polukontre i kontre. Super zadovoljan sam pokazanim na terenu, a super je i kada te nagradi rezultat – rekao je Rožman koji može biti zadovoljan i činjenicom da je konačno njegova momčad zaključila utakmicu bez primljenog gola.


– Pokušavamo već duže vremena suziti prostore u obrani. To je dobro izgledalo. Dinamo će protiv svakoga nešto napraviti, treba imati i malo sreće. Jako dobro smo parirali, čak i diktirali ritam. Pružili smo sve od sebe za tri boda.


Preskočili ste Hajduk, stigli na četvrto mjesto. Nadate li se još uvijek drugom mjestu?




– Ne predajemo se nikada, ali ne razmišljam toliko o rezultatima koliko o sadržaju. Za mene osobno odigrali smo jedino loše poluvrijeme u Osijeku. Sve ostalo bilo je na razini. Cilj kluba je izboriti Europu, s druge strane dajemo mladim igračima šansu koji jako dobro izgledaju na terenu. Kada te nagradi rezultat i publika je zadovoljna onda smo svi zadovoljni.


Slijedi vam gostovanje kod otpisanog Intera?


– Sve utakmice su jako teške, svi se dobro pripremaju. Moramo brinuti o sebi i svaki dan biti sve bolji. Rezultati će se na duži rok vratiti – poručio je Rožman.