Konačno pobjeda

Trener Rijeke nakon važne pobjede i drame kod Gorice: “Klasična nogometna priča opuštanja, ali zadovoljan sam”

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

U kontranapadima smo bili ubitačni, ali onda slijedi ona klasična nogometna priča opuštanja.  Da netko kaže da će na 0:4 u 70. minuti biti neizvjesno... Ali to je nogomet - rekao je Goran Tomić nakon susreta



ZAGREB Trener Rijeke Goran Tomić bio je zadovoljan nakon utakmice, njegova je momčad uzela velika tri boda protiv Gorice, iako je zamalo ispustila četiri pogotka prednosti.


– Zadovoljan sam s velika tri boda, 70 minuta smo jako dobro izgledali i bili kompaktni. U kontranapadima smo bili ubitačni, ali onda slijedi ona klasična nogometna priča opuštanja.  Da netko kaže da će na 0:4 u 70. minuti biti neizvjesno… Ali to je nogomet, glavno da smo pobijedili – rekao je nakon utakmice trener Rijeke, koji u sljedećem susretu neće imati Lončara i Andrijaševića zbog žutih kartona.


– Spremali smo se za Goricu, znam kako igraju, oni su kvalitetna momčad, ali smo ipak mi danas bili bolji. Andrijašević i Lončar? Imamo jako puno igrača s dva žuta kartona tako da prije ili poslije netko dobije i taj treći.