Prva HNL

Trener Rijeke nakon Varaždina: “Jedino mi je žao što nismo išli na treći gol”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/ Foto V. KARUZA

Simon Rožman/ Foto V. KARUZA

Hvala navijačima na super podršci i atmosferi. Nova tri boda su tu i sve stoji kako treba - rekao je nakon utakmice Simon Rožman



RIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman zadovoljan je dobrom partijom “bijelih” protiv Varaždina.


– Super sam zadovoljan pogotovo jer je jako teško doći u neki ritam nakon ovih pauza, bila je dobra partija, a jedino mi je žao što nismo išli na treći gol. Imali smo dosta prilika, ali na kraju sasvim zasluženo. Hvala navijačima na super podršci i atmosferi. Nova tri boda su tu i sve stoji kako treba – rekao je nakon utakmice Simon Rožman, čija ekipa ipak nije imala lagan zadatak.


– Varaždin je protiv svih u gornjem dijelu tablice odigrao dobro i hrabro, agresivni su u srednjoj zoni pogotovo, znali smo da ćemo morati dati dva gola u ovoj utakmici već prije. Mislim da smo bili dovoljno mirni i kompaktni, dali smo u pravo vrijeme oba gola tako da je drugo poluvrijeme bilo malo lakše.




U četvrtak na Rujevicu stiže Real Sociedad.


– Sutra ćemo preokrenuti list novoj utakmici, dolazi super iskusna i jaka ekipa iz Španjolske, treći su u La Ligi, to sve stoji. Znamo tko je na drugoj strani, ali mi ćemo dati sve što možemo, uz ove divne navijače možda i napravimo neko iznenađenje – kaže Rožman.