Simon Rožman

Trener Rijeke nakon pobjede u Zaprešiću: “Čestitam igračima jer su bili strpljivi, navijačima svaka čast za podršku”

Portal Novi list

Simon Rožman/D. JELINEK

Simon Rožman/D. JELINEK

Utakmica kakvu smo i očekivali. Sve ekipe su u Zaprešiću bile na knap - rekao je Rožman



ZAPREŠIĆ Simon Rožman najavio je “čupavu” utakmicu u Zaprešiću ispalo je na kraju pogodio. Rijeka je teže od očekivanog svladala Inter i poslala ga u niži rang natjecanja, a sebe zadržala u utrci za drugim mjestom.


– Utakmica kakvu smo i očekivali. Sve ekipe su u Zaprešiću bile na knap. Bili smo strpljivi i sigurno bi nas koji raniji gol gurnuo u lakšu situaciju. Čestitam igračima, vrijeme za igru nije bilo idealno, a svaka čast i navijačima koji su došli u ovakvom broju po ovakvom vremenu. Potvrdili smo pobjedu protiv Dinama. Spremamo se za Jadranski derbi – rekao je Rožman.


Da li ste se pribojavali kazne za promašaje?


– Ne, jer smo bili mirni i strpljivi. Inter je jako dobro organizirana ekipa. Na kraju smo im možda pustili lake centaršuteve pa je bilo malo gusto. Međutim, svi igrači su odradili svoje, osvojili smo tri jako bitna boda.


Pred vama je sada susret protiv Hajduka?




– Želimo u svim utakmicama do kraja prvenstva biti na maksimumu. Svaka utakmica nam donosi uvid u igrače i roster da onda kroz tjedan možemo napraviti još bolje stvari na treninzima – rekao je Rožman.