Ostaje žal...

Trener Rijeke nakon derbija s Dinamom: “Ušli smo presporo u utakmicu, Dinamo to jednostavno kažnjava”

Portal Novilist.hr

Trener Rijeke Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Trener Rijeke Goran Tomić/Foto D. KOVAČEVIĆ

U drugom dijelu smo nastojali zaprijetiti, a onda smo primili jedan stvarno naivan gol. Momčadi naše kvalitete ne smiju primati takve golove - kaže Tomić



ZAGREB Trener Rijeke Goran Tomić ustvrdio je nakon susreta u Maksimiru kako je Dinamo zasluženo slavio, ali kako i ostaje žal kod riječke ekipe.


– Ne volim gubiti utakmice i uvijek ostaje žal. No, Dinamo je zasluženo pobijedio, prvih pola sata stvarno nismo bili dobri, ušli smo presporo u utakmicu. Bili smo bez ritma i duela i nismo napravili pravi prekršaj, a Dinamo kao dobra momčad to jednostavno kažnjava. Kako je odmicala utakmica počeli smo buditi i dizati, imali smo dvije dobre prigode pred kraj prvog poluvremena.


Nastavili smo tako i u drugom poluvremenu, nastojali zaprijetiti, a onda smo primili jedan stvarno naivan gol. Momčadi naše kvalitete ne smiju primati takve golove. Dinamo je nakon toga utakmicu mirno priveo kraju. Ima li i optimizma nakon Osijeka i Dinama? Sigurno da ima, momčad je dobra i kvalitetna, na igračima i nama je da izvučemo maksimum iz svake utakmice – zaključio je Goran Tomić.