Problemi na Rujevici

Trener Rijeke je na mukama, nitko ne zna da li će igrači koji su u utorak bili pozitivni moći igrati protiv Osijeka

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto REUTERS

Simon Rožman/Foto REUTERS

Puno je nepoznanica, dvostrukih mjerila i krivih interpretacija, a na Rujevici žele biti sigurni da su igrači koje imaju u kadru zdravi pa neće biti iznenađenje ni da se danas ponovo testirajuRIJEKA Simon Rožman djelovao je poprilično zabrinuto nakon još jedne utakmice poslije koje ga se tapšalo po ramenu zbog dobre partije. Ne zbog događaja na San Paolu, već zbog onoga što slijedi u nedjelju protiv Osijeka. Pravog treninga do tada neće ni biti, loša vijest je i što po pitanju koronavirusa vlada puno nepoznanica pa zapravo nitko sa sigurnošću još ne može reći hoće li igrači koji su u utorak bili pozitivni sada moći nastupiti bez negativnog testa.


Tražili smo jučer taj odgovor u riječkom prvoligašu, ali na putu iz Napulja na Kvarner nitko zapravo nije znao što je činiti. Puno je nepoznanica, dvostrukih mjerila i krivih interpretacija, a na Rujevici žele biti sigurni da su igrači koje imaju u kadru zdravi pa neće biti iznenađenje ni da se danas ponovo testiraju.


Dobra vijest je što nitko po povratku iz Napulja nije prijavio ozljede, svi se osjećaju dobro pa je za očekivati da će Rožman, u najgorem slučaju, na raspolaganju imati iste igrače kao i u četvrtak (osim Stjepana Lončara koji ima tri žuta kartona).