Goran Tomić

Trener bijelih samouvjereno poručuje uoči Dinama: “Ova momčad Rijeke ima kvalitetu za novu pobjedu u Maksimiru”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Sigurno se nećemo povući u svoj šesnaesterac. Ako želimo bodove moramo igrati svoj nogomet i pokazati inicijativu - rekao je Tomić



RIJEKA Novi trener Rijeke Goran Tomić se uoči nedjeljnog gostovanja kod Dinama još jednom osvrnuo na pobjedu u Gradskom vrtu:


– U Osijeku sam vidio Rijeku koja se želi nadigravati i ostvariti pozitivan rezultat, vidio sam Rijeku koja se nije povukla – rekao je Tomić. –  Htjeli smo protiv njih igrati otvorena garda jer sam uvjeren da to ova ekipa može ostvariti na domaćem, ali i gostujućem terenu. Igrači su pokazali kvalitetu, a sigurno da ima još nedostatak što se tiče pozicijone igre, ali i tranzicije. Imali smo puno situacija gdje smo mogli utakmicu puno prije privesti kraju. Generalno sam zadovoljan s reakcijom igrača.


U nedjelju vas očekuje vodeći Dinamo, kako se postaviti u toj utakmici?




– Dinamo je ekipa u dobroj formi, ali Rijeka je nedavno dobila u Maksimiru i ova ekipa ima kvalitetu za taj rezultat. Sigurno se nećemo povući u svoj šesnaesterac. Ako želimo bodove moramo igrati svoj nogomet i pokazati inicijativu. Sve ćemo napraviti da ostvarimo dobar rezultat. Igrači su dobrom stanju i s optimizmom idemo u Maksimir.


Treba li nekoga posebno istaknuti u redovima Dinama?


– Cijela ekipa je kvalitetna, imaju ogroman kadar i koga god stave imaju kvalitetu, ali, ponavljam, ova ekipa Rijeke ima kvalitetu i to je najbitnije – rekao je Tomić.