Izvučeno iz konteksta

Trebaju li navijači Rijeke biti zabrinuti nakon ove izjave darovitog vratara Ivora Pandura o Dinamu i Hajduku?

Portal Novi list

Ivor Pandur/Foto PIXSELL

Ivor Pandur/Foto PIXSELL

Moja izjava da ne bih nikada igrao u Dinamu ili Hajduk je izvučena iz konteksta. Rijeka je moj klub i moj grad, ali ne mogu reći što će biti što se tiče budućnosti - rekao je Pandur



RIJEKA Vratar Rijeke Ivor Pandur gostovao je u kultnoj radijskoj emisiji “Pod stijenama Kantride“. Mladi riječki vratar bio je među boljim pojedincima na travnjaku.


– Imao sam dvije tri obrane, ali to je tako… Jedan dan odradim ja, drugi put povuče netko drugi. To je sve dio posla… – rekao je Pandur.


Trener Simon Rožman je nakon utakmice ustvrdio da Rijeka još nije prava, odnosno na onoj razini na kojoj je bila uoči stanke?




– Moramo se još uigrati, razviti do kraja neke automatizme. Izvukli smo se na borbenost i htijenje, ali imamo još puno stvari na kojima moramo raditi. Znamo koje su. Idemo u novi tjedan dati sve od sebe da ispravimo te detalje.


Kakvi su vaši planovi nakon Rijeke? Svojevremeno ste navodno izjavili da se vidite u nekom od klubova lige petice, te da nikada ne biste zaigrali u Dinamu ili Hajduku. Imali istine u toj izjavi?


– To je više izvučeno iz konteksta. Rijeka je moj klub i moj grad, ali ne mogu reći što će biti što se tiče budućnosti. To je nezahvalno govoriti. Dok sam u Rijeci mislim samo na Rijeku mislim. Što se liga petice tiče to mi je san… – rekao je Pandur u mikrofon kolegi Robertu Ferlinu.