Ri mercato

Ivan Tomečak potpisao za Pafos, Nino Galović odlazi u Portugal

Denis Frančišković

Ivan Tomečak i Nino Galović/Foto www.hnk-rijeka.hr

Ivan Tomečak i Nino Galović/Foto www.hnk-rijeka.hr

S Rujevice će vrlo vjerojatno i Joao Escoval čime bi obrana Riječana u bliskoj budućnosti nakon odlaska Hrvoja Smolčića trebala dobiti sasvim nove konture



RIJEKA Ivan Tomečak (32) definitivno je napustio Rijeku i postao član ciparskog prvoligaša Pafosa. Očekivani je to i najavljeni epilog zahuktalog prijelaznog roka na Rujevici, Tomečak je danas stavio potpis na vjernost Cipranima čije “boje” brani i Ivan Mance, Riječanin u ulozi klupskog operativca.


Klub je Tomečaka najavio kao važnu kariku nove momčadi, dobrodošlicu mu poželio prigodnim video uratkom u kojem je mozaik iz igračeve karijere, njegovi potezi i golovi u dresu Rijeke, ali i Dinama iz mladenačkih dana. Klupski čelnici posebno su istakli Tomečakovo iskustvo iz europskih utakmica u kojima je odigrao blizu 60 službenih utakmica.


Tomečaku je ugovor s Bijelima važio do lipnja, u objavi Transfermarkta ne navodi se zasad njegova visina niti vrijeme trajanja.




Blizu odlaska je i Nino Galović čija je destinacija Arouca, predzadnji klub u prvoj ligi Portugala. S Rujevice će vrlo vjerojatno i Joao Escoval čime bi obrana Riječana u bliskoj budućnosti nakon odlaska Hrvoja Smolčića trebala dobiti sasvim nove konture.