Vratar Genta

THOMAS KAMINSKI: Sanjamo Europsku ligu, ali Rijeka ima kvalitetu i fizički moćne igrače

Denis Frančišković

Thomas Kaminski/R. BRMALJ

Thomas Kaminski/R. BRMALJ

Vjerujemo u sebe i da ćemo svi dati maksimum na travnjaku. A u konačnici možda neće i proći najbolja momčad već ona koja večeras pametnije odigra - zaključuje Kaminski.



RIJEKA Thomas Kaminski, 26-godišnji čuvar mreže Genta, ovako vidi večerašnji ogled na Rujevici.


– Dobro nam je došao slobodan vikend, dobro smo ga iskoristili. Moja očekivanja? Nismo momčad koja se brani i čeka samo jednu priliku. To nije naš stil igre. No, naravno radimo na svakom treningu da nam i obrana bude što bolja – kaže Kaminski koji je već branio u Kopenhagenu, Anderlechtu i Kortrijku.


– Kad se počneš baviti nogometom radiš i treniraš za ovakve utakmice. Mi sanjamo Europsku ligu kao i naš suparnik, kao i potom velike utakmice s jačim i poznatijim protivnicima kao što su one s Romom, Manchester Unitedom… – dodaje vratar Genta koji je potom nešto rekao i tome tko će dalje. Ali vrlo znakovito…




– Naše šanse? Teško mi je o tome govoriti. Rijeka ima isto svoj stil igre, fizički su moćni i imaju pojedinačnu kvalitetu. Mi vjerujemo u sebe i da ćemo svi dati maksimum na travnjaku. A u konačnici možda neće i proći najbolja momčad već ona koja večeras pametnije odigra – zaključuje Kaminski.