Još jedna ozljeda

Težak udarac za Bijele uoči Poljuda: Kolumbijski napadač završio na operaciji koljena, neće ga biti najmanje šest tjedana!

Denis Frančišković

Jorge Obregon/Foto V. KARUZA

Jorge Obregon/Foto V. KARUZA

Za povratak u velike napore i utakmice trebat će ipak oko šest tjedana. Zahvat je bio rutinski - rekao je dr. Tomislav Anić

RIJEKA  Jorge Obregon, kolumbijski napadač u redovima HNK Rijeka, podvrgnut je artroskopiji koljena u Specijalnoj bolnici za ortopediju i opću kirirgiju dr. Nemec, nakon što bio prinuđen napustiti igru u 40. minuti susreta protiv Šibenika. Zahvat je izveo dr. Tomislav Anić.


– Prošlo je sve u redu i planu kako smo i zamišljali, stanka za igrača trebala bi biti negdje na razini šest tjedana. To je ono što mogu reći u ovom trenutku. Rehabilitacija kreće vrlo brzo, igrač je isti dan išao kući i uskoro kreće s nekakvim laganim vježbama. Za povratak u velike napore i utakmice trebat će ipak oko šest tjedana. Zahvat je bio rutinski – rekao je dr. Anić nakon artroskopije koljena, kirurške procedure s brzim oporavkom.


Obregon je protiv Šibenika igrao umjesto kartoniranog Drmića, a igru je napustio početkom drugog poluvremena kada ga je zamijenio Vuk.