Nikola Katić

Stoper škotskog Rangersa bio želja Rijeke, ali je on ipak odlučio otići u – Hajduk

Portal Novilist.hr

Nikola Katić/Foto REUTERS

Nikola Katić/Foto REUTERS

U utrci je ranije bio i Dinamo, ali su oni na stoperskoj poziciji ipak doveli svojeg bivšeg igrača, Emira Dilavera. Potom su u igri ostali Rijeka i Hajduk, ali je navodno Katićeva želja bio splitski klub



RIJEKA Zadnjeg dana prijelaznog roka čini se da je Rijeka izgubila pojačanje u obrani. Prema pisanju  24sata, igrač Glasgow Rangersa Nikola Katić bio je blizu Rujevice, ali je odabrao odlazak na posudbu u Hajduk.


U utrci je ranije bio i Dinamo, ali su oni na stoperskoj poziciji ipak doveli svojeg bivšeg igrača, Emira Dilavera. Potom su u igri ostali Rijeka i Hajduk, ali je navodno Katićeva želja bio splitski klub.


Radi se o jednogodišnjoj posudbi s mogućnošću otkupa ugovora, tijekom koje bi hrvatski stoper trebao vratiti staru formu. Cijelu je prošlu sezonu proveo izvan travnjaka zbog ozljede križnih ligamenata.




Katić je u Prvoj HNL već igrao od 2016. do 2018. godine kada je bio član Slaven Belupa, nakon čega je prešao u škotski Rangers. Ima upisan i jedan nastup za A vrstu Hrvatske, protiv Meksika u prijateljskom dvoboju.