Slučajnost ili ne...

Što Fran Jović ima protiv Domagoja Pavičića? Drugi put je isključio veznjaka Rijeke protiv Osijeka!

Mateo Sučić

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

Domagoj Pavičić/Foto Arhiva NL

U 34. kolu sezone 2018/19. Jović je najprije pokazao žuti karton Pavičiću jer mu je dobacio da pet sudaca nije vidjelo da nije bilo kornera za Osijek poslije kojeg je postignut pogodak, a drugi zbog naguravanja sa Špoljarićem



RIJEKA Domagoj Pavičić na utakmici protiv Osijeka dobio je drugi crveni karton u karijeri zbog dva žuta kartona. Prvog je dobio zbog, kako je to navedeno u službenom zapisniku, »korištenja ruke kao alata« iako je Vuković dobro odglumio nešto što se ne može nazvati udaranjem, drugog opravdano zbog preoštrog starta.


Zanimljivost je ta što je Pavičić prvi crveni karton dobio također protiv Osijeka, također zbog dva žuta kartona i od istog suca – Frana Jovića.


U 34. kolu sezone 2018/19. Jović je najprije pokazao žuti karton Pavičiću jer mu je dobacio da pet sudaca nije vidjelo da nije bilo kornera za Osijek poslije kojeg je postignut pogodak, a drugi zbog naguravanja sa Špoljarićem, nakon što je ovaj neoprezno startao, do čega ne bi ni došlo da je Jović bio malo odlučniji u dosuđivanju prekršaja i pokazivanja stegovne mjere.