Tanašan transfer

STIGLA POTVRDA Dario Župarić odlazi u Portland, ali će igrati za bijele do zimske stanke

Portal Novilist.hr

Dario Župarić/Foto PIXSELL

Dario Župarić/Foto PIXSELL

Veselim se novim izazovima u karijeri, ali trenutno sam isključivo koncentriran na Rijeku i izazove koje nas očekuju u ovoj polusezoni - izjavio je Dario Župarić za klupske internet stranice.



– Veselim se novim izazovima u karijeri, ali trenutno sam isključivo koncentriran na Rijeku i izazove koje nas očekuju u ovoj polusezoni – izjavio je Dario Župarić za klupske internet stranice.


Nema još službene potvrde visine odštetnog zahtjev, ali i iz klupskih izvora stigla je potvrda da će Rijeka od ovoga transfera uprihoditi puno manje nego što se očekivalo kada se otkupljivao njegov ugovor od Pescare. Rijeka je tada u taj posao uložila 800 tisuća eura, a jednako toliko bi trebala zaraditi od Portlanda. Ovo je jedan od slabijih riječkih izlaznih transfera posljednjih godina posebno kada se uzme u obzir činjenica da je riječ o braniču koji je s Rijekom igrao Europsku ligu i osvojio duplu krunu, te svojevremeno bio na pragu nekoliko višemilijunskih inozemnih transfera. Očito je da su neigranje u Europi, te blijede prvenstvene partije, učinili svoje i na Rujevici se moraju zadovoljiti s time da su barem povratili ono što su svojedobno uložili u Župarićev transfer.