Patna pozicija

Sportski direktor Rijeke otkrio nove detalje u “slučaju Lindon Selahi”

Denis Frančišković

Lindon Selahi/V. KARUZA

Lindon Selahi/V. KARUZA

Imali smo prije dvadesetak dana ponudu za njega, ali rekao je da njegova opcija nije igranje u toj zemlji - kaže Raić Sudar



RIJEKA Kraj jeseni obilježio je i »slučaj Selahi«, ponajbolji igrač Bijelih »preseljen« je na tribine jer ne želi produžiti ugovor koji mu istječe u lipnju.


– Puno je priče oko Selahija, a mi jednostavno moramo gledati interese kluba. On je igrao najbolji nogomet otkada je u Rijeci. Kad sam došao u klub, odredili smo neke parametre glede svega pa i ugovora. Mi van tih okvira ne možemo ići. Ponudili smo maksimum koji možemo, njega to ne zadovoljava i tu je sada status quo. Sa Selahijem pregovaramo više od dva mjeseca i nastojali smo na sve načine zadovoljiti interese igrača, a i trenera. Ne znam što će se dalje događati, a Selahiju vrata nisu zatvorena ako prihvati ponuđeno. Nije ni njemu lako, ali jednostavno ne možemo promovirati igrača koji sutra više neće biti naš. Ja bih najsretniji bio da se dogovorimo… Odlazak uz odgovarajuću odštetu? Imali smo prije dvadesetak dana ponudu za njega, ali rekao je da njegova opcija nije igranje u toj zemlji. Najbolje bi bilo da nađemo zajednički interes – kaže sportski direktor Darko Raić Sudar.