Iznenadni odlazak

Šok na Rujevici, sportski direktor odlazi iz kluba! Damir Mišković se oglasio o naprasnom razlazu

Portal Novilist.hr

Ivan Mance/Foto PIXSELL

Ivan Mance/Foto PIXSELL

Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče - rekao je predsjednik kluba Damir Mišković



RIJEKA Iz Nogometnog kluba Rijeka danas su u jutarnjima satima na svojoj web stranici objavili kako sportski direktor Ivan Mance odlazi iz kluba! Predsjednik Damir Mišković zahvalio mu se na svemu što je učinio za klub u zadnjih devet godina.


– Na početku želim zahvaliti Ivanu Manceu na svemu što je učinio za Hrvatski nogometni klub Rijeka u proteklih devet godina, kako u igračkom dijelu kada nam se priključio na početku naše priče, te sve što je učinio u radu sportskog segmenta zajedno sa Srećkom Juričićem – rekao je Damir Mišković za službenu web stranicu kluba.


– Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku, te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti Rijeku prema novim uspjesima. Naravno da smo mu izašli u susret, to je najmanje što možemo učinti nakon svega što je napravio za klub. Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče – dodao je Mišković.