Danas finale Kupa

Simon Sluga: ‘Ne brinite se. Nabrijani smo i jedva čekamo da počne finale’

Denis Frančišković

Nogomet se i igra radi takvih utakmica i takvog ambijenta. Tko kod nas dođe podržati - hvala mu!Simon Sluga vraća se danas na svoj poluotok, prenoseći dio svojih, ali i momčadskih razmišljanja.


– Čeka nas prava utakmica u lijepom ambijentu i na lijepom stadionu. Dolazi puno navijača iz Rijeke i to nam je jako drago. Pružit ćemo sigurno najbolje što možemo da osvojimo trofej. Sigurno nismo bez šansi. Iskreno, jedva čekamo ovu utakmicu. Pobjeda protiv Lokomotive i potvrda drugog mjesta skinuli su nam dosta toga s leđa. Cijelu sezonu smo se borili i željeli takvo nešto. Sad možemo opušteno, ali s druge strane i nabrijani doći do još jednog dobrog rezultata. Spremni smo psihički i fizički, bit će to dobro – kaže Sluga kojeg raduje »invazija na Pulu«. Rijeka bi mogla imati najbolju podršku ove sezone…


– Nogomet se i igra radi takvih utakmica i takvog ambijenta. Tko kod nas dođe podržati – hvala mu!
Sluga je protiv Dinama spasio nulu, bio najbolji igrač »bijelih«.


– Nisam samo ja, »izginuli« smo svi da izvučemo tu nulu protiv Dinama. Trebat ćemo svi opet biti na visokoj razini. Treba izvući zadnji atom snage i kad se nađemo pred golom da zabijemo – kaže čuvar Rijekine mreže.


A na opasku da atmosfera možda djeluje malo i nedovoljno »nabrijana« Sluga je znakovit.


– Nabrijani smo, ne brinite! I previše! – zaključuje Sluga.


Pobjednik će prvi put dobiti novu verziju »Rabuzinovog sunca« s obzirom da dosadašnji trofej odlazi u mirovinu.