Nakon Gorice

Simon Rožman: Zaslužili smo najmanje bod, a u Osijek ne idemo s bijelom zastavom

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Bili smo jako kompaktni, praktički nismo dozvolili niti jednu pravu šansu Gorici, a s druge strane žao mi je za jednom ili dvije naše prilike koje su bile jako dobre. Na kraju moramo biti zadovoljni s obzirom na ritam u kojem jesmo - rekao je trener RijekeVELIKA GORICA Trener Rijeke Simon Rožman zadovoljan je kako su se njegovi igrači postavili protiv Gorice, ali mu je žao za propuštenim prilikama.


– Čestitke igračima s obzirom na stanje u kakvom smo nakon osam utakmica. Bili smo jako kompaktni, praktički nismo dozvolili niti jednu pravu šansu Gorici, a s druge strane žao mi je za jednom ili dvije naše prilike koje su bile jako dobre. Na kraju moramo biti zadovoljni s obzirom na ritam u kojem jesmo. Zaslužili smo na kraju barem bod.


Gostovanje kod Osijeka u nedjelju? Imamo dva dana odmora i već u subotu krećemo za Osijek, opet nema nikakve pripreme osim regeneracije. Stradao nam je opet jedan ili dva igrača, riječ je o mišićnim ozljedama jer nakupio se umor i teren je bio dosta težak. Odabrat ćemo zdrave pa pokušati opet nešto improvizirati da bi preživjeli. No, ne idemo s bijelom zastavom, želimo odigrati hrabro i kompaktno – zaključio je Rožman.