Gostovanje u Zaprešiću

Simon Rožman upozorava uoči ogleda s praktički novim drugoligašem: “Radi se o ozbiljnom suparniku”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto YouTube Screenshot

Simon Rožman/Foto YouTube Screenshot

Oni još imaju teoretske šanse za ostanak u Prvoj HNL, tako da sam siguran da će biti na najvišem nivou, a mi na to moramo odgovoriti - kaže trener "bijelih"



RIJEKA Nogometaši Rijeke sutra će odigrati susret 34. kola Prve HNL protiv fenjeraša, zaprešićkog Intera. Iako bi “bijelima” ovo trebao biti lakši ispit s obzirom da nogometaši Intera posljednjih 12 (!) utakmica ne znaju za bodove, trener Simon Rožman naglašava da se radi o “ozbiljnom suparniku”.


– Oni još imaju teoretske šanse za ostanak u Prvoj HNL, tako da sam siguran da će biti na najvišem nivou, a mi na to moramo odgovoriti. Idemo prema ozbiljnom suparniku, posljednje dvije domaće utakmice su odigrali minimalnim porazom, a mi sada moramo ponoviti sve stvari koje su bile dobre protiv Dinama, graditi kontinuirani napad i ne dozvoliti si pogreške koje bi nas koštale bodova – rekao je Rožman uoči sutrašnjeg susreta u Zaprešiću.


– Ovo je ujedno prilika da se potvrde tri boda protiv Dinama, a zato smo se i makli iz Rijeke u Fužine da bi održali fokus jer će ovo biti jako bitna utakmica u smislu potvrde sadržaja koji smo pokazali na terenu u prošloj utakmici. Posebice se to odnosi na obranu koju smo ispravili.




Igrači su se posljednjih dana pripremali u Fužinama gdje su se uspjeli i malo odmoriti.


– Bili smo jako opterećeni, imali smo sedam ili osam utakmica u nizu s malo pauze i praktički bez treninga. Tu su bila i duža putovanja, pa nam je ovo dobro došlo za odmor, ali i da “ispilimo” neke nijanse.


Što se zdravstvenog kartona tiče, Andrijaševića sigurno neće biti zbog rupture mišića s kojom je i igrao posljednji susret, Štefulj se nije do kraja oporavio, a ni Čolak nije na sto posto – rekao je trener “bijelih”.