Presica uoči Real Sociedada

Simon Rožman uoči sudara s liderom Primere: “Što duže budemo držali egal bit će bolje za nas”

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Mislim da smo dobro analizirali suparnika, govorimo o vodećoj momčadi u Španjolskoj i sigurno je da će oni koji budu igrali dati svoj maksimum - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke protiv Real Sociedada igraju novu veliku utakmicu ove sezone. Nakon Kopenhagena slijedi Real Sociedad, na Rujevici gostuje vodeća momčad La Lige koja prema najavama iz Španjolske dolazi “nabijati razliku golova”. Ipak, i “bijeli” imaju svoje planove i svoju računicu…



– Atmosfera je fantastična osim tih COVID testiranja koja nose nekakvu neizvjesnost dok se čekaju rezultati. Mislim da smo dobro analizirali suparnika, govorimo o vodećoj momčadi u Španjolskoj i sigurno je da će oni koji budu igrali dati svoj maksimum.


Foto galerija: Trening nogometaša Rijeke pred Real Sociedad Foto: Damir Škomrlj




Pokušat ćemo biti u svom najboljem izdanju, a utakmica će pokazati što to znači u kontekstu rezultata – kaže Rožman koji je pokazao puno respekta prema suparniku.



– Imamo spremnu strategiju kako bismo željeli da utakmica ide, ali neće se pitati samo nas. Nadam se da će publika biti uz nas i kada budemo malo trpili na terenu. Naš cilj nije samo nastupiti nego se želimo pokazati u najboljem izdanju.



Rijeka je posljednjih sezona naučila igrati velike utakmice što također može biti jedan od aduta Riječana.



– Sigurno je bitno da smo svjesni da živimo svoj san. Moramo se postaviti muški i što duže budemo držali egal bit će bolje za nas. Vjerujem u svoju momčad i da će se pokazati u najboljem mogućem izdanju – poručio je Rožman na službenoj presici na Rujevici.