Preokret u Kranjčevićevoj

Simon Rožman svjestan grešaka u igri, ali i zadovoljan nakon pobjede: “Sretan sam da nogometni Bog sve vidi”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/Foto D. KOVAČEVIĆ

Bila je infarktna utakmica, vidi se da smo umorni i zato radimo dosta pogrešaka, ali mislim da u zadnjim utakmicama igramo dobro i stvaramo šanse, ali prelako primamo zgoditke - kaže trener Rijeke



RIJEKA Simon Rožman bio je presretan nakon velike pobjede u Kranjčevićevoj i konačnih tri boda do kojih su “bijeli” uspjeli doći.


– Jako sam sretan zbog igrača jer se vidi da su istrošeni, rotiramo po nekoj logici da ne bismo išli u neku crvenu zonu. Zato smo ostavili u Rijeci Andrijaševića i Tomečeka jer su stvarno “na aparatima”. Jako brzo nas suparnik kažnjava, onda dolazimo u neugodnu situaciju, a ja skidam kapu dečkima za vjeru i preokret. Ovo je moja prva pobjeda u Kranjčevićevoj, uvijek je bilo teško, a pogotovo sada nakon 0:2 se vratiti.


Svaka čast svim igračima koji su ulazili tijekom utakmice, pokazalo se to zajedništvo, vjera do kraja. Bila je infarktna utakmica, vidi se da smo umorni i zato radimo dosta pogrešaka, ali mislim da u zadnjim utakmicama igramo dobro i stvaramo šanse, ali prelako primamo zgoditke. Najveći problem je taj tempo, samo smo na regeneraciji, nema ni analize utakmice, praktički smo bez treninga i to sve traje već 20 dana.




Ali to nije alibi, sretan sam da nogometni Bog sve vidi i nama ponekad vrati – zadovoljno je rekao trener Rožman nakon utakmice, a potom je najavio i susret koji slijedi s Hajdukom.


Hajduk? Regeneracija u busu, onda Jadranski derbi koji je uvijek velika emocija, a mi ćemo opet morati pronaći igrače koji će to izdržati, ne smijemo ih ozlijediti. Imali smo teške utakmice gdje smo diktirali ritam i samo se nadam da ćemo to izdržati.