Finale bez navijača

SIMON ROŽMAN Spremni smo za finale Kupa, vidim glad u igračima

Portal Novilist.hr

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Kod pripreme za ovu utakmicu smo se fokusirali na fazi obrane, ali i na sve dobre stvari koje smo dosad radili u fazi napada. Treba biti dobar u prekidima, treba imati i sportske sreće u ovim utakmicama - smatra Rožman



RIJEKA Nogometaše Rijeke sutra očekuje zadnji ispit ove sezone – finale Kupa protiv Lokomotive. Trener Simon Rožman je ponovno naglasio kako je zadovoljan cijelom sezonom, a osvajanje Kupa došlo bi kao velika nagrada igračima.


– Naglasio sam da smo tamo gdje smo željeli biti i zadovoljan sam u kakvom smo stanju došli do zadnje utakmice. Mogu pohvaliti igrače za rad tijekom cijele sezone i stvarno bih htio da nas se na zadnjoj utakmici nagradi.


Ispred nas je jako dobra Lokomotiva, brza s dobrom tranzicijom, kontinuirani u napadu… Ali mislim da smo se dobro pripremili za njih, izbacili smo najbolje ekipe na putu do finala – rekao je uoči sutrašnjega finala Simon Rožman.




Igrači su spremni i željni trofeja.


– Kod pripreme za ovu utakmicu smo se fokusirali na fazi obrane, ali i na sve dobre stvari koje smo dosad radili u fazi napada. Treba biti dobar u prekidima, treba imati i sportske sreće u ovim utakmicama. Najbitniji mi je fokus, vidim glad u igračima, oni su spremni.


– Jako mi je žao što neće biti navijača, to bi bio pravi spektakl. Zdravstveni karton? Smolčića nema, kao ni Gorgona koji vuče probleme sa zadnjom ložom pa ga nećemo koristiti u zadnjoj utakmici – zaključio je trener bijelih.