Trener Rijeke

Simon Rožman priznao da je nemoćan: “Ova ekipa je na svojem maksimumu, ima kvalitetnijih ekipa…”

Portal Novi list

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆ

Ništa ne zamjeram dečkima, po meni su oni na maksimalnoj razini, ali tu ima i drugih kvalitetnih ekipa. Vidjeli ste Osijek - rekao je RožmanRIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman pokušao je hladne glave analizirati još jedan poraz njegove momčadi koji je bijele osjetno udaljio od željenog drugog mjesta.


– Gledali smo jako dobru utakmicu s obje strane. Otvorili smo dobro prvo poluvrijeme, opet imali tri, četiri izvanredne prigode. Onda je nekako u drugom dijelu prvog poluvremena Osijek dominirao, ali smo se uspjeli mirno obraniti. Poremetio nas je taj gol u drugom poluvremenu, prerano je pao. Bio je plan izdržati jer smo znali da će se Osijek dodatno otvarati. S izmjenama smo pokušali ubaciti neku novu energiju, malo smo pritisnuli na njihov gol u nekim situacijama, ali nije išlo. Mislim da igrači daju sve od sebe i šteta da nas rezultat ne prati. Oni su na nekom maksimumu, ali treba priznati – Osijek je danas bio bolji – rekao je Rožman


– Jako težak raspored, imamo četiri utakmice do kraja sezone, finale Kupa. Glave gore. Ništa ne zamjeram dečkima, po meni su oni na maksimalnoj razini, ali tu ima i drugih kvalitetnih ekipa. Vidjeli ste Osijek. Čeka nas jako, jako teška utakmica s Dinamom kod kuće, pokušat ćemo se sabrati uoči nje i onda u posljednje tri utakmice pokušati pripremiti finale Kupa, ali najprije treba izboriti Europu – zaključio je Rožman.