Trener Rijeke

Simon Rožman: Pribojavao sam se ove utakmice, šteta što nismo postigli još poneki pogodak

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto D. ŠKOMRLJ

Simon Rožman/Foto D. ŠKOMRLJ

Lokomotiva se diže, ali bili smo jako fokusirani i šteta što nismo zabili još koji pogodak da mirnije privedemo utakmicu kraju - kaže trener "bijelih"



RIJEKA Simon Rožman bio je zadovoljan pobjedom protiv Lokomotive.


– Čestitke igračima, jako bitna pobjeda za nas. Malo sam se pribojavao ove utakmice jer smo protiv Napolija odigrali dobro pa je pražnjenje bilo veliko. Lokomotiva se diže, ali bili smo jako fokusirani i šteta što nismo zabili još koji pogodak da mirnije privedemo utakmicu kraju.


Puno mi znači što je pobjedu ostvarila momčad koja je u prosjeku stara 22 godine. Kada podvučemo crtu, jako važna pobjeda u našoj utrci na dva fronta. Šteta što nismo zabili još koji gol jer bismo bili malo mirniji. Jedva smo čekali ovu reprezentativnu stanku – rekao je Rožman, koji će ostati sa samo osam igrača kada se maknu reprezentativni i oni koji su ozlijeđeni.




– Prvi cilj nam je vratiti ozlijeđene, regenerirati one koji su bili pod visokim opterećenjem. Nadam se samo da ćemo do kraja idućeg tjedna biti zdrav, da pred onaj ludi ritam koji nas čeka budemo zdravi – poručio je trener “bijelih”.