Povratak Prvoj HNL

SIMON ROŽMAN Ovih deset dana bili su sve samo ne idealni, ali ne idemo u Gradski vrt s bijelom zastavom

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/D. JELINEK

Simon Rožman/D. JELINEK

Nećemo se predati, nego želimo ići u pozitivnom smjeru. Osijek je promijenio trenera u ovo vrijeme te se zato teško pripremati za njih, zbog čega je kod nas uvijek fokus na nama samima - kaže trener "bijelih"



RIJEKA Nogometaši Rijeke sutra se u Osijeku vraćaju prvenstvenim utakmicama nakon reprezentativne stanke. Dosta je igrača sudjelovalo u reprezentativnim akcijama, zbog čega je Simon Rožman ovih 14 dana trenirao samo s osmoricom.


– Ovih deset dana bilo je sve samo ne idealno, radili smo u korona uvjetima bez svlačionica, s testiranjima itd. Mogu pohvaliti ovu osmoricu, a što se tiče onih koji su došli iz reprezentacija situacija je dosta mješovita. Neki su odigrali 90 minuta dvije utakmice zaredom, dok drugi nisu igrali ni minute.


Imamo dva dana da se vratimo u fokus i da vratimo našu energiju. Nemamo puno vremena… – kaže Rožman uoči sutrašnjeg susreta koji će ujedno biti prvi na klupi Osijeka za novoga trenera Nenada Bjelicu.




– Ne idemo u Gradski vrt s bijelom zastavom, nećemo se predati, nego želimo ići u pozitivnom smjeru. Osijek je promijenio trenera u ovo vrijeme te se zato teško pripremati za njih, zbog čega je kod nas uvijek fokus na nama samima.


Sigurno će kod njih biti nova energija i želja za dokazivanjem. Bit će opet i jako vruće jer igramo u 17 sati za što sam već govorio da nije idealno, ali mi smo spremni, moramo biti u glavi spremni. Zdravstveni karton? Halilović je duže vrijeme van terena, a ovu stanku smo iskoristili da Sterling otiđe na artroskopiju koljena koja mu je bila potrebna. Još su neki igrači imali probleme sa sitnicama, ali svi su u treningu – zaključio je Rožman.