Europska liga

Simon Rožman nakon velike pobjede protiv Kolosa: “Kada se najviše zainatimo, tada smo najbolji”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Sada ne zastupamo samo sebe, nego i cijeli hrvatski nogomet. Želimo pokazati što znamo, ali moramo se dobro spremiti, igrači su sada jako istrošeni - rekao je Rožman nakon utakmice



RIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman zadovoljan je nakon teške pobjede Rijeke protiv ukrajinskog Kolosa.


– Velika pobjeda za igrače, ekipu i hrvatski nogomet… Napravili smo sve što smo i najavljivali, znali smo tko je na drugoj strani. Imali su jako zgusnutu obranu, a mi smo imali u prvom dijelu neke poluprilike, onda je počela kiša i mislim da smo se na kraju dobro snašli u ovim uvjetima.


Na kraju nam se i posrećilo, ali i mislim da smo zaslužili ovu pobjedu. Nismo ih pustili blizu gola, možda jednu situaciju, ali smo jako dobro kontrolirali cijelu utakmicu. Najbitnije da smo izborili play-off, pokazali smo onaj inat nakon što su nas svi otpisali.




Nogometaše Rijeke već sljedeći tjedan čeka play-off Europske lige protiv danskog Kopenhagena. 


– Sada ne zastupamo samo sebe, nego i cijeli hrvatski nogomet. Želimo pokazati što znamo, ali moramo se dobro spremiti, igrači su sada jako istrošeni. Ako su svi zdravi mislim da ćemo se muški postaviti, dobro ćemo ih analizirati… Kada se najviše zainatimo tada smo najbolji – zaključio je Rožman.