Trener Rijeke

Simon Rožman nakon velike pobjede: “Kako ćemo proslaviti? Kupit ćemo koje pivo na pumpi”

Portal Novi list

Foto NK Rijeka

Foto NK Rijeka

Presretni smo, cijelu godinu smo radili za ovaj uspjeh. Nevjerojatan filing, teško je opisati koje su sad emocije u nama, rekao je Simon Rožman



Nakon velike pobjede u Danskoj nad Kopenhagenom 0:1 i prolaska u skupine Europske lige trener NK Rijeke Simon Rožman javio se u program Radio Rijeke.


“Sretni smo! Čestitao sam igračima, vrijeme je da se malo proveselimo! Dobro smo sve pripremili, presretni smo, ovo je pobjeda za cijeli grad! Vjerovali smo, skidam kapu igračima, jer sve je išlo po planu! Nevjerojatno kako smo prošli”, u dahu je ispričao Rožman.


Dodao je da je njegova momčad dobro reagirala na sve planove suparnika, svi su bili na svojim mjestima.





“Rekli smo pred utakmicu da je potrebna hrabrost i to smo i pokazali uz ovih 90 minuta. Mislim da je Europska liga u ovoj situaciji velika stvar za nas. Presretni smo, cijelu godinu smo radili za ovaj uspjeh.


Nevjerojatan filing, teško je opisati koje su sad emocije u nama”, ispričao je Rožman.


Kako će proslaviti pobjedu?


“Kako ćemo se proveseliti? Možda ćemo na pumpi kupiti koje pivo, ne znam. Najvažnije je da smo prošli. Ovo je pobjeda za naše navijače, zahvaljujemo se svima”, poručio je Simon Rožman prije nego se pridružio svojim igračima u velikom slavlju.