Prva HNL

Simon Rožman nakon teške pobjede protiv Šibenika: “Dugo smo se mučili, puno toga nije valjalo, ali su najbitniji brojevi”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Slažem se da smo se dugo mučili da bi ostvarili ova tri boda. Sigurno smo i sami željeli bolje igrati, svjesni su i igrači, ali su na kraju najbitniji brojevi - rekao je trener "bijelih" nakon utakmice



RIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman priznao je da je bilo mnogo toga lošega u igri Rijeke u prvoj ovosezonskoj utakmici, iako se na kraju pišu tri boda…


– Slažem se da smo se dugo mučili da bi ostvarili ova tri boda. Sigurno smo i sami željeli bolje igrati, svjesni su i igrači, ali su na kraju najbitniji brojevi. Jako dugo smo se mučili – loš protok lopte, loša suradnja, puno toga nije valjalo, ali s druge strane sve ekipe u prvenstvu imaju određenu kvalitetu, bore se.


U drugom poluvremenu smo s izmjenama dobili neku energiju i na kraju sretno uzeli tri boda što je za start i najbitnije – kaže Rožman, čiji igrači u sljedećem kolu gostuju kod Lokomotive.




– Živjeli smo na rubu kroz cijelu utakmicu, ali imamo vjeru i mentalitet da svaku utakmicu želimo dobiti. Dobro su se Šibenčani postavili u niskom bloku, a mi smo imali neke poluprilike neke. U sljedećoj utakmici moramo biti na višoj razini. Moramo porazgovarati i analizirati utakmicu jer nam uskoro dolazi Lokomotiva i repriza finala Kupa.