Nezadovoljan rezultatom

Simon Rožman nakon remija s Osijekom: Bod je OK, ali zaslužili smo više

Mateo Sučić

Simon Rožman / Foto REUTERS

Simon Rožman / Foto REUTERS

Osijek je kaznio eurogolom našu pogrešku na sredini. Utakmica je bila dobra s obje strane, bod je OK ali mislim da smo zaslužili malo više - rekao je Rožman



RIJEKA Simon Rožman nije prihvatio konstataciju da Rijeka može biti zadovoljna bodom. Njegova momčad je i s igračem manje na travnjaku tražila pogodak, ali nije uspjela izdržati završne nalete gostiju.


– Nismo zadovoljni bodom jer smo bili jako dobri, pogotovo do isključenja. Imali smo dobre prilike, pa i ovu nakon izjednačenja preko Franka. Osijek je kaznio eurogolom našu pogrešku na sredini. Utakmica je bila dobra s obje strane, bod je OK, ali mislim da smo zaslužili malo više – rekao je Rožman.


“Bijeli” su odigrali jednu od boljih utakmica, šteta što nije bilo malo više odlučnosti u završnoj trećini da i prije usmjere tijek utakmice na svoj mlin.




– Mlada smo momčad, ali nema kukanja. Učimo svaku utakmicu, želimo biti bolji i zadovoljan sam praktički u svim segmentima. Rezultat nekada izostane, ali na dugi rok vjerojatno će nam se negdje i vratiti. Treba dati sve od sebe za ovaj klub za ovaj grb i tako ćemo se ponašati dalje – poručio je Rožman.