Više od bodova

Serse Cosmi nije krio zadovoljstvo: “Ovo je bila najbolja utakmica od kada sam preuzeo momčad, ali ne smijemo poletjeti”

Denis Frančišković

Serse Cosmi/V. KARUZA

Serse Cosmi/V. KARUZA

"Sretan sam!" - izgovorio je na hrvatskom u uvodu press konferencije Serse Cosmi



RIJEKA “Sretan sam!” – izgovorio je na hrvatskom u uvodu press konferencije Serse Cosmi, trener Rijeke nakon pobjede poslije koje su svi na Rujevici mogli dodatno odahnuti. Rijeka je pobijedila dvije utakmice zaredom i zabila pet golova. Djeluje nestvarno…


– Najbolja utakmica od kada sam preuezo momčad, pristup utakmici bio je odličan. Osvojili smo puno lopti u sredini terena što dosad nije bila naša karakteristika. Dobro smo i odigravali, bili mirni u pasu. Prvo poluvrijeme bilo je gotovo pa savršeno, a rezultat od 2:0 bio je preslika igre.


Rijeka napokon počinje sličiti na momčad.




– Momčad postaje sve kompaktnija, to je jednostavn plod treninga i rada na terenu. Igrači usvajaju moje ideje, ali ne smijemo poletjeti. Trebama biti čvrsto na zemlji i nastaviti raditi.


Foto galerija: SuperSport NL: Rijeka - Lokomotiva 3:0 Foto: Vedran Karuza


Cosmi je zaradio i žuti karton.


– Izašao sam iz tehničkog prostora, pokušao sam stupiti u komunikaciju sa svojim igračima. Nekima se to dozvoljava, nekima ne. Ali to i nije previše važno u ovoj situaciji.


Navijanje je nosilo momčad.


– Hvala navijačima. Puno su patili i zaslužili su se napokon radovati s momčadi. Ovako navijanje daje mi i dodatno energiju i želju za dalje, navijači su mi vratili vjeru i želju u navijanje što nisam dugo doživio – rekao je Cosmi.


Foto galerija: SuperSport NL: Rijeka - Lokomotiva 3:0 (2) Foto: Vedran Karuza