Riječanima polufinale Kupa

Savršen debi za novoga trenera Rijeke: “Ovo je pobjeda igrača, dali su sve od sebe”, Bjelica smatra da su presudili penali

Portal Novilist.hr

Goran Tomić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Goran Tomić i Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nezgodno je to što smo imali praktički jedan dan za pripremu ove utakmice, promijenili smo neke taktičke stvari, ali smo se više bazirali na volju, želju i htijenje - naglasio je Tomić nakon utakmice



OSIJEK Trener Rijeke Goran Tomić nije mogao poželjeti bolji debi na klupi “bijelih”, Riječani su izašli iz duboke krize i rezultatom 2:1 svladali Osijek te tako izborili polufinale Kupa.


– To je pobjeda igrača, dali su sve od sebe i odigrali na vrhunskoj razini. Pokazali su zajedništvo, presudila je vjera u kvalitete koje imaju i želja, energija koju smo prije par dana unijeli. Nezgodno je to što smo imali praktički jedan dan za pripremu ove utakmice, promijenili smo neke taktičke stvari, ali smo se više bazirali na volju, želju i htijenje. To se pokazalo kao najbitnije. Dinamo u nedjelju? Idemo utakmicu po utakmicu, nastojat ćemo sve napraviti da i tamo napravimo rezultat – zadovoljan je bio nakon susreta Goran Tomić, dok je njegov kolega Nenad Bjelica naglasio kako je presudio njihov promašen penal.


– Rijeka je dobra momčad, što su i pokazali danas. Novi trener uvijek donese novu energiju, bitno drugačija Rijeka je bila nego prije 10 dana. Presudio je naš promašen jedanaesterac, a njihov zabijen. To je bila jedina razlika između ove dvije ekipe, to je odlučilo. Imali smo cijelo vrijeme aktivan rezultat, ali to je tako u nogometu… – izjavio je Nenad Bjelica.