Rujevički odjeci

SAMIR TOPLAK: Imao sam ludu ideju doći na Rujevicu pobijediti Rijeku…

P. N.

Samir Toplak/V. KARUZA

Samir Toplak/V. KARUZA

Ja sam jedini krivac jer sam ima ludu ideju da dođem na Rujevicu pobijediti Rijeku sa sedam ofenzivnih igrača. Očito sam pogriješio i preuzimam odgovornost za ovaj poraz. Naravno da nije realan jer jako teško s igračem manje. Kaj da velim, sve je viđeno... -  rekao je trener InteraRIJEKA Trener Rijeke Igor Bišćan nije krio svoje oduševljenje nakon pobjede njegove momčadi nad Interom.


– Čestitam svojim dečkima na fenomenalnoj igri, na rezultatu. Teško bih mogao tražiti više od onoga što su prikazali. Puno lijepih stvari… Uvjerljiva pobjeda, prekrasna večer na Rujevici. Osvojili smo tri bitna boda, pokazali su dečki da im je smetao način na koji su izgubili u Gorici, reagirali su na to. Svojim pristupom od prve sekunde Inter smo stavili u situacije koje su rezultirale kartonima, golovima, penalima. Kada smo na poluvrijeme otišli s tri pogotka razlike i igračem više, bilo je jasno da ćemo biti uvjerljivi – rekao je Bišćan.


Njegov kolega Samir Toplak je preuzeo odgovornost za visoki poraz na svoja pleća.
– Ja sam jedini krivac jer sam ima ludu ideju da dođem na Rujevicu pobijediti Rijeku sa sedam ofenzivnih igrača. Očito sam pogriješio i preuzimam odgovornost za ovaj poraz. Naravno da nije realan jer jako teško s igračem manje. Kaj da velim, sve je viđeno… –  rekao je Toplak