Posebne mjere

S Rujevice upozoravaju da je na utakmicu protiv Istre 1961 moguće ući jedino s COVID putovnicom

Portal Novi list

Za ulazak neće vrijediti samo negativni testovi ili bilo koja druga dokumentacija osim COVID putovniceRIJEKA Na službenim stranicama riječkoga prvoligaša objavljena je obavijest namijenjena navijačima koju prenosimo u cijelosti:


Važno je naglasiti da se na utakmicu protiv Istre 1961 moći ući isključivo s COVID putovnicom, te za ulazak neće vrijediti samo negativni testovi ili bilo koja druga dokumentacija osim COVID putovnice


HNK Rijeka u suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico omogućio je testiranje po promotivnoj cijeni.
Važno je naglasiti da se na utakmicu protiv Istre 1961 moći ući isključivo s COVID putovnicom, te za ulazak neće vrijediti samo negativni testovi ili bilo koja druga dokumentacija osim COVID putovnice.


Navijači se prijavljuju na testiranje putem aplikacije app.medico.hr Cijena testiranje iznosi 85 kuna uz promokod NKRIJEKA.


Brzi antigenski test možete odraditi u periodu:


• Subotu 24.07. od 7.30 do 18.00
• Nedjelju 25.07. od 10.00-14.30


Uz nalaz (Primjer nalaza_Medico) Medico izdaje i EU digitalne Covid potvrde (slika ispod) koje dolaze naknadno nakon obrade podataka u HZZO-u (cca sat vremena nakon primitka nalaza).


Ako navijač ne dobiju Covid potvrdu najkasnije do subote 25.7. u 15:30h potrebno je poslati email s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja i OIB) na [email protected] te će potvrdu dobiti na email.


Nakon navedenog vremena EU digitalnu Covid potvrdu moguće je preuzeti preko sustava e-građani.


Prilikom testiranja potrebno je priložiti jednu od iduće tri stavke:


• Člansku iskaznicu sezone 2021/2022 (vrijedi do 31.05.2022. godine)


• Člansku iskaznicu KN Armada


• Pojedinačna ulaznica za nadolazeću utakmicu