RIJEKA-DINAMO

Rujevica pred potpuno rasprodanim tribinama: “Planule” ulaznice nakon ukidanja covid potvrda

Edi Prodan

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Kupnja ulaznica, a još je slobodno oko 15 posto kapaciteta, moguća je isključivo na zapadnim blagajnama, u petak od 16 do 20 sati, u subotu od 9 do 13 sati.



RIJEKA – Ukidanje obaveze pokazivanja kovid potvrda na nogometnom utakmicama, zanimanje je za nedjeljni ogled između Rijeke i Dinama, početak utakmice je u 20 sati, podiglo do usijanja.


Cjelokupna gostujuća tribina je rasprodana, riječ je o kapacitetu od 400 mjesta, jer BBB upravo u ovoj utakmici vide mogućnost pronalaženja ključa za osvajanje ovogodišnjeg prvenstva. S razlogom jer riječ je o ogledu već puno desetljeće dva najtrofejnija i po UEFA-inom ljestvicama dva međunarodno najuspješnija hrvatska kluba.


Shvaća se to i u Rijeci gdje je već nekoliko dana u prodaji “tris” ulaznica za derbije s Dinamom, Osijekom i Hajdukom tako da je navijačima jasno kako se ključ za povratak titule na Rujevicu nalazi ne samo u nogama i glavama igrača Rijeke nego i u grlima i rukama prepunih tribina.




“Bodrili smo Rijeku kad se koprcala na dnu, vodili smo Rijeku prema samom vrhu, a sad ulazimo u završnicu gdje su sve oči uperene u puste milijune od kojih će neki sigurno bit bačeni u vjetar. Nama ostaje sve što nas je vodilo ove sezone, ono s čime smo došli do finala, ono s čime smo došli ove pozicije – od prve do zadnje sekunde zajedništvo i huk sa svih tribina, na terenu borba za svaki centimetar – ponosno, svi sa Rijekom zajedno, hrabro na terenu, hrabro na tribinama, poručuju iz Armade tako da je više nego jasno kako grad na Rječini slijedećih tjedana živi za svoj klub i to na – rasprodanim tribinama.


Kupnja ulaznica, a još je slobodno oko 15 posto kapaciteta, moguća je isključivo na zapadnim blagajnama, u petak od 16 do 20 sati, u subotu od 9 do 13 sati, dok će na dan utakmice zapadne blagajne raditi od 16 sati, istok od 18,30 sati.