Šibenik vs. Rijeka

Rožmanova poruka pred Šibenik: “Prva HNL nam je jako bitna, očekujem da budemo na najvišoj razini”

Portal Novi list

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Šibenik je ekipa koja zna zašto želi, zgusnuti su u obrani i traže priliku preko brze tranzicije, preko krila. Na to ćemo se spremiti - rekao je trener bijelihRIJEKA Nogometaši Rijeke danas se vraćaju obavezama u HNL-u nakon 16 dana. Rijeka od 15 sati gostuje kod Šibenika u okviru devetog kola.


– Najbitnija stvar za mene i ekipu je da držimo maksimum jer okolnosti se brzo mijenjaju, a moraš biti najvišoj razini jer će i sadržaj iz utakmice u utakmicu biti drugačiji, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke.


Bijeli su u četvrtak gostovali kod AZ-a u utakmici Europske lige, te su po povratku u petak produžili za Šibenik gdje ih očekuje prvenstveni ogled protiv ekipe koja ih je na otvaranju prvenstva namučila na Rujevici.
– Šibenik je ekipa koja zna zašto želi, zgusnuti su u obrani i traže priliku preko brze tranzicije, preko krila. Na to ćemo se spremiti, rekao je trener Rijeke.


Zgusnuti ritam utakmica ostavio je traga.


– Zdravstveni karton nije najbolji. Capan je otpao nakon Alkmaara. Andrijašević je upitan zbog ozljede koju je zadobio protiv Real Sociedada, vraća se Murić s malo treninga. Nama su utakmice u HNL-u  jako bitne i u Šibeniku očekujem da budemo na najvišoj razini – zaključio je Simon Rožman.Tablice omogućuje SofaScore LiveScore